24 Aralık 2012 Pazartesi

MIM Mim,mim,mim !






Sevgili 2013 aşağıdaki liste senin için lütfen gelirken bana bunları getirir misin:)
 Sevgili 2013, hiç bir sey getirmeden önce, bu sözlerimi, benim için,  yüceler yucesi Allah’ima ilet lutfen :
Simdiye kadar, her yil, bana  verdigi her sey için : zerrecik nokta kadar ,butun lutuflarina ve niymetlerine, bir bir tesekurlerimi  ve sukranlarimi iletmeni istiyorum.Ve unutma ki her istedigimi sadece ve sadece ondan istiyorum !
Sevgili 2013, Rabbimin, bana vermis olddugu tum mutluluk kirintilarindan, nasiplenmiyenlerede,en azindan, birer miktar tadtirma imkani saglamasini istiyorum...bilhassa kotu insanlarin,mutlulugu, hayli hayli tadmasini istiyorum, : boylelikle ,onlarda da kotuluk lekesi  kalmicagini umuyorum .
Sevgili 2013, kiyametin 2012 de kopucagini haberliyen kapitalistlerin, kendi kiyametlerinin kopmasini diliyorum.Insallah artik onlarin sonu gelmistir, ve nihayet dunya onlarin sömurgesinden kurtulur.Ve  nihayetinde, insanlar arasinda bir baris saglanma imkani bulunur.
Sevgili 2013,gelirken ,lutfen Allah’tan dunya insanlarina biraz,deyil ! fazla fazla  vicdan getir ki artik su Afrika milletleri açliktan sefaletten kurtulsun. Dunyada  tum aç yatan çoçuklar nihayetinde bir doysunlar !!!
Sevgili 2013, Allah’tan seytani, dunyada,  artik ,etkisiz hale getiricek bir imkan vermesini istiyorum.
Sevgili 2013 gelirken lutfen ama lutfen seytanin hilesini hapsedicek oyle bir anahtar getirki asla kimse onu, hapsoldugu yerden , kurtaramasin ! Taki kibrinden, nefretin ve hilesinden vazgeçesiye kadar.
Sevgili 2013,Dunya’ya  bol bol baris ve sevgi getir ki, damla damla yagan sevgi yagmuru ,insanlarin yureginde baris tomurcuklari filizlendirsin !
Sevgili 2013,gelirken yaninda adaleti lutfen ama lutfen  unutma,dunyanin ona çoook ihtiyaci var !  bilhassa kadinlarin, kiz çoçuklarinin ! ve nice nice insanlarin !!!
Sevgili 2013,dunyada gittikce bozulan insanlarin sagliklarinin tekrar yerine gelmesini istiyorum,onun ilacini lutfen gelirken bulutlarin uzerinden serpiver ki tum insanlar faydalansin ! herkes sifalarini bulsunlar ! Ve omur boyu saglikli kalsinlar ! Oldu olucak,tekrar, onalarin sagligini bozucak, hekim kiliginda dolasan,onca Şarlatanlarin zehirlerinide etkisiz hale getiriver bir zahmet !
Sevgili 2013, gelince, çoçuklarimizin beynini kirleten,su televizyon ve medya illetini zararsiz hale getiriver! Ne olur!
Sevgili 2013 ,yaninda bir kaç çuval ilim tohumcuklari getir ki biz artik bu cehalletten kurtulalim : her sokakta, bizi aydinlatabilicek, bir mutasavvıf, ve gerçek  bilge bulunsun.
Sevgili 2013, biliyorum guluceksin ,ama gelirken, lutfen, bana fazladan bir kaç “zaman” getir :haftalarda bir kaç gun daha fazla olabilir, gunlerde bir kaç saat fazla olabilir, veya hiç olmadi bir kaç dakika ve sayinye getirsende olur be! ,hep degerli zamanlarimi elimden kaçirip duruyorum, hic bir zaman bana yetmiyor L L...
Sevgili 2013, bir insanim sonuçta, daha çok çok isteklerim var ,ama sana fazla yuk olmasindan korkuyorum : gelirken, elinden dusurursun falan, ve dileklerimin hiç biri gelmiyebilir… Onun için geri kalaninida 2014’ten isterim insallah ,tabii Allah o zamana kadar omur verirse ;)
Sevgili 2013 bunun okuyan insanlar sakin sanmasin ki ben çok comert, diğerkâm bir insanim,ve sadece baskalarini dusunuyorum. Aslinda bir bencilim ben! Ve butun bunlari kendi iyiligim için istiyorum…Bilin ki anca ve anca bunlar olunca dunyada ben huzurlu olabilirim !
 Sevgili 2012,  sana sesleniyorum ! :
Seninde getirmis oldugun butun guzellikler için , Allah'a sukranlarimi ilet, ne olur! Ve giderken lutfen, asirlardir dunyada kok salmis  riyakarligi, kini, nefreti, kiskançligi ve onca kotulukleride goturuver yaninda! Artik su dunya, birazcik, temiz kaliversin, kiyamet gunune kadar...2012'cim, seni son bir kez daha kucaklamakistiyorum gitmeden once… Aslinda hiçde gitmeni istemiyorum,biliyorsun ki her yilin gidisi, benim, bir yil daha fazla yaslamama sebep oluyor : yuzumde  bir kaç kirisik izleri daha olusuyor, her seferinde.... ama biliyorum gitmen gerek...
sevgili 2013, evet ,burasi cennet deyil ,ve butun dileklerim gerçeklesirse, bir cennet yavrusu gibi kalicak dunya...  insanlar, daha mutlu olucaklar, ve bunun sakincasida yasamaktan bikmiyabilirler insanlar, ve haliyle olmekten daha fazla korkabilirler ...Acaba, ben su insan halimle, yani bu acizligimle,Allah'in isine karismasam iyi mi  olur ? bilmem ki...iyilik yaparim diye kim bilir, benim tahmin edemedigim, daha  ne gibi kotulukler olusucak,bu dileklerden...
Yok yok ! insanlar olmekten korkmazlar ! Cunku, kin nefret,riyakar bibi kotulukler  kalmazsa, ustelik, seytan hapis kalirsa, gokten sevgi yagmurlari ve  sifa yagarsa , vicdan ve adalet  insanlarin sag kolu olursa,cehaletten kurtulursak ,dunyada ahenkli bir baris sistemi duzenlenirse haliyle insanlar cennetin biletini, erkenden, ceplerinde hazir bulundurucaklardir elbette ? Oyle deyil mi ?
Bu demek oluryor ki, hayli hayli yanlarinda azik goturme imkanlarida  bulucaklar . Bu dunyada ne kadar mutlu olsalarda, elbette cennette ki kadar mumkun olamaz!...Oh canima degsin boylelikle cehennemde bombos  kalir insallah ! Kimsenin, oraya ugrama ihtiyaci kalmaz ! Sonucta biz insaniniz atesten yapilmadik ki! ne isimiz var cehennemin atesinde? orasi seytanin yeri !!!
ama ey 2013, her seyin iyisini   Allah bilir, onun için, lutfen, insanlik için hayirli olanlari  gondersin seninle birlikte ;))
Bu mimi bana gonderen  kar taneme birtaneme çooook tesekur ediyorum :)
simdiden,okurlarima, mutlu yillar dileyerek, bende bu degerli dilek listesini,en az bir o kadar degerli VUSLAT ablama, gelibolu Gülcan akardesime pardon “hocama”,  Arseli prensesime, kahve telvesiDestiny'me  bloguma yeni gelen pembe makara , ve gül özdemir 'e  gonderiyorum…
Arseli”im  daha once bu mimi cevapladi gibi geliyor bana, ama,emin deyilim belki yaniliyorumdur…neyse cevapladiysada bir daha cevaplamaktan keyif alabilir belki sonuçta bir dilek listesi, insanin dileklerinin bitmicegine gore Prenseslerinde dilekleri bitmemistir sanirim ;))

24 yorum:

  1. İpecik böcecik, o kadar güzel ve içten yazmışsın ki...Hepsi kabul olsun inşaallah diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende insallah diyorum kahve telvem :) seninkinide beklerim;)

      Sil
  2. 2012 bana hiç güzel şeyler getirmedi, kazalar, kayıplar ve bir sürü olumsuzluk yaşadm. 2013'ten dilediğin her şeyin gerçekleşmesini canı-gönülden istiyorum. Tüm dünya insanlarının iyi bir yıl geçirmesini diliyorum İpeğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah 2013 senin için daha mutlu kilar insallah Aslim,amin insallah canim :) tekrar geçmis olsun!

      Sil
  3. Canım Eda'mmm tüm güzel isteklerin için teşekkürler Duygularıma tercüman olmuşsun. Kocaman öptüm seni..Canım benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne guzel Vuslat abla:)) bende seni opuyorum!

      Sil
  4. 2013 de tüm dileklerin gönlünce olsun inşallah canım:-)
    Benim ise uzun bir listem yok maalesef..
    Sadece hayırla gelsin, hayırla kalsın diliyorum..

    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insallah canim hayirli 2013lerin olsun o halde :) sevgiler Destinym !

      Sil
  5. 2013 yılı sana ve tüm insanlığa gönlünden geçen tümm güzellikleri,iyilikleri getirsin inşallah canımcım,güzel dualarına yürekten bir kocaman AMİN diyorum,,,,öpüyorum seni,şimdiden mutlu mesut hoş sağlıklı yıllaırn olsun yeni yılın kutlu olsun canımmm tüm dileklerin duaların gerçek olsun Rabbim hakkında ve hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah....Bayağı uzun bir liste yapmışsın :)Benide unutmamışsın,teşekğr ederim,en kısa zamanda dilek listemi posta kutuna bırakırım canımmm :)
    öperim selamlar sevgiler olsun çekirgeme :)Mimlerin hepsi çok hoş,ne ara yazıyon bunları maşalah sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin insallah cumlemiz için Gulcancim bu guzel sozlerin içinde ayri bir kocamaaaan tesekur kurdalesiyle baglanmis bir opucuk gondeeriyorum ;)) evet mimini okudum çok guzeldi bence :))

      Sil
  6. çookk güzel olmuş canımmm ben bunu okuyunca ne kadar bencil olduğumu anladın hüzünlendim ve gidiyorum :)) öptüm kocaman umarım hepsi hepsi olur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay canim senin o tazecik ve mahsum dileklerinide ben sevmistim :) amin insallah hepimiz için kabul olur! bende seni kocaman opuyorum kar tanem birtanem :)

      Sil
  7. Rabbim gönlüne göre versin canım .
    Seni 2012 mimlerin kadını ilan ediyorum:))=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amiiiin insallah :)))) çok iyi kalplisiiiin Kugum,o halde bende koooocamaaan tesekur ediyorum,beni, bu odule layik gordugun için ;))

      Sil
  8. Oyyy Edacım güzel yüreklim..Evet ben mim konusunda çok çalışkanım hemen cevaplamaya çalıyorum :):) Önceden bu soru çıkmıştı:)..
    Ne güzel , harika dilekler onlar öyle..
    2012 benim içinde hiç iyi geçmedi..
    Kırıldım, üzüldüm, şaşırdım çok..
    Artık tüm kırgınlıklarımı kendi içimde affetmek ve onları özgür bırakmak istiyorum..
    Geleceğe daha güzel bakabilmek için..
    sevgilerimle canım benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insallah Arselim gel istersen burada ucurup ozgur birakalim onlari tam yeri : ipekboceklerine veririz onlar gerisini halleder :)) sevgiler çaliskan anne,is kadini, universiteli okurum,sevgiler !basarili olasin insallah;)

      Sil
  9. Merhabalar Eda'cım Rabbim 2013'de cümlesiyle birlikte senin de gönlündekileri nasip etsin inşallah. Bir de arkadaşım bloğumun adı aklında yanlış kalmış sanırım Pembe makara bloğumun adı:))) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyyy canim çok ozur diliyorum senden hemen duzeltim:p
      amin insallah canim senin mimide bekliyorum ;)

      Sil
  10. Canımmm mime gelll nacizane cevaplamaya çalıştım sene bitmeden,e ama sene bitince cevaplasam ayıp olurdu demi ama :) öpüyorum canımm selamlar,,,gelmişken çayımıda içeyimde tam olsun,,ellerine sağlık pek nefisti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. afiyet olsun canim umarim yeteri kadar sicakmistir... keske yaninda kurabiylerdende alsaydin ;))
      masallah çabuk cevapladin gulcancim tebrik ediyorum seni ,evet 2013 ten once olmasi guzel oldu elbet:))

      Sil
  11. hiç böle duyarlı ve inançlı dilekler okumamıştım.
    pes valla bravo sana.
    :)
    gelsin hepsi hepimiz dua edelim.
    :)

    YanıtlaSil
  12. ay deep kardesim simdi beni de duygulandirdin yaaa! çok tesekur ediyorum ! amin insallah gelsin:))

    YanıtlaSil
  13. canım aklım sende kaldı dönemedim annem rahatsız ona gidip geliyorum.
    ne kadar güzel cevaplamışsın bize hiç bir şey kalmamış sen profösörsün kuzum.
    ellerine sağlık teşekkürler....

    YanıtlaSil
  14. Ayse'cim hiç onemi yok,çok geçmis olsun canim :( annen için uzuldum inan! Allah bol bol sifa versin ona insallah! ben sana tesekur ediyorum : bu guzel iltifatin için :) inan bu guzel yorumlarinizi okuyunca duygulanmama mumkun diyil !...

    YanıtlaSil