28 Mayıs 2013 Salı



Nihayet araniza donebiliyorum!


Sevenlerimden buyuk bir ozur dileyerek, paylasimlarimi biraktigim yerden tekrar devam etme niyetindeyim Allah'in izniyle. Umarim bir daha sizlerden bu kadar uzun bir sure ayri kalmam. Kendimi affettirmek acisindan, asla mesajlariyla beni hatirlamayi ihmal etmiyen sevdiklerimi menmun etme niyetiyle : Naturmort hayrani oldugunu bildigim prensesim, ve  çiçek  ve tabiat sevdalisi olan biricik ablacim için, bugun vienali 1793-1865 dogumlu Waldmuller 'in  naturmort gullerini paylasmayi tercih ediyorum...
Ha!...  gerçekten bu sure çok fazla oldu: hadi benden ikramlik bir kaç uzum salkimida almadan gitmeyin, hele en son tual gerçekten istiah açici... benden soylemesi;) :))



FERDINAND GEORG WALDMULLER













Bugunun mesaji :
"mutlu olmanin sirri mutlu etmekten baslar!"
eda.

14 yorum:

  1. Edaçığım bende seni merak etmekteydim lakin bende bu ara biraz yazın hemen gelişi sarsıntısı içinde blogu boşladım.Görünce hemen atladım bu güzel güllere ve sen hep gül canım harika paylaşımların bizide mutlu ettin, öptüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen bloguna kostum iyki hala burdasin yoksa çok uzulurdum kardelenler guclu olur ona gore gideyim falan deme bana :)) yorumun için çok tesekurler canimcim yine beklerim ! inanin sizlerden haber almak beni hayli mutlu ediyor!

      Sil
  2. En az bu güller kadar güzel seninde tekrar dönmen. Çok sevindim İpeğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seni buralarda gormekten en az o kadar guzel aslim yine beklerim canim :)

      Sil
  3. Çok Mutlu oldum ve çok uzun zaman yokluğunu affettim bir şart ile: Gel beni öp, ve neden bu kadar uzun süre yoktun bana mail at...En estetik Bloger adayımmmm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen geliyorum bir postla ilerki zamanlarda anlatirim insallah ablacim :) inan çok merak edilicek bir durum yok... biraz tembelligimden gerek kendimi hayli yogun hissediyorum herhalde vakit bulamiyordum kisaca! opuyorum seni kocaman :))

      Sil
  4. seni gördüğüme çok mutlu oldum :)

    YanıtlaSil
  5. Benim yorumlar nere gitti kuzum. Seni çok merak etmiştim.. bayıldım tablolara ama senden yinede haber duymak isterdim.. Sevgilerimle çoook öptüm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende seni :)) iste buradayim bak ;) ne mutlu sevdin demek! tesekurleeeer ABT ( ABLALARIN BIR TANESI) !

      Sil
  6. Eda'mmm canım neden karşılaşamıyoruz seni özledim ablamm...

    YanıtlaSil