3 Haziran 2013 Pazartesi



BIRILERININ TUZAGINA DUSUPTE KENDI MILLETIMIZIN KANINI AKITMIYALIM NE OLUR !!!
OYLA HALLEDILEBILICEK BIR EYLEMI KATLIYAMA DONDURMUYELIM
 AVRUPA BU OLAYLARI YALAN YANLIS HABERLERLE ALEYIMIZE DONDURUYOR UYANININ KARDESLERIM !!!

13 yorum:

  1. Kan dökülmesin artık, biraz sakin olmakta fayda var..üzülüyorum çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uzulmucek gibi deyilki Arselim ya!!! nasil uzulunmez ki onca emek! dis melletler gerçekten tettite bekliyorlar Turkiye'yi, eger imkanlari olsa bir hamlede yutcaklar bir gorseniz buralardaki verilen haberleri ekonomisini batirmaya çalisiyorlar resmen ! asiri derecede yalan haberler veriyor ,halkta buna inaniyor! zaten buranin hukumeti insanlari o derece saflastirdi ki! medya burada yahudilerin elinde Fransizlara hiristiyanlara bile dusurmuyorlar guya Fransa laik ve demokratik bir devlet !!!Irak'a yaptiklarini yapmaya çalisiyorlar durun biz Turkiye'yi bu diktatorunden kurtaralim dercesine! ya diktator olan bir millet egitime bu kadar onemmi verir ? bir defa o millet soylemek istediklerini soylemek için sokaga mi çikar? imkani mi bulur ???

      Sil
  2. Azıcık daha uyan Türkiye, bu uyanışına Amerika'dan destek gelir nasılsa.... Demokrasi ve huzur getirme adı altında çöker tepemize..Suriye ve Irak'ta olduğu gibi !!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demokrasi ve huzur getirme adı altında çöker tepemize..Suriye ve Irak'ta olduğu gibi !!!! aynen kahve telvem aynen bu gençleri nasil uyandiricaz , cunki gercekten kimilerin niyeti kotu oldugu kadar saf ve temiz insanlarimizda bunlara uyuyor! Madem eglem yapicaksini provokatorlere izin vermeyin ne olur! cunki kurunun yaninda yas da yanar temiz bir eglemi kirlettiler! bu nasil bir dogacilik!

      Sil
  3. evet aynen dediğin gibi.
    :)


    not. yazılarımın sonunda öykü diyosa kurgu kii.
    :)

    YanıtlaSil
  4. Rose bellissime!! Una felice giornata a Te...ciao

    YanıtlaSil
  5. Canımmmmmmmm Eda'mmm ben çok üzülüyorum bu durumlara..Ve prensip kararı aldım yazacağımı yazdım tariflerimin altına..Okuyan anlamıştır ne düşündüğümü.. Barış ben sadece barıştan yanayım..Canım benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vuslat ablacim bence baris için goruslerimizi biraz daha açik sunmaliyiz ve kararli yazmaliyiz tavirlarimiz kesinlikle baristan yana olmali bence bu durumda bu egleme artik bir son vermek gerek her ne iyi niyet olursa olsun! gençlerimizi bu durumdan kurtarmaliyiz giderek siddet daha fazla artmasin! is çigrindan çikinca geri donmek zor! Demokratik bir millet Turkiye sonuçta herkes oylarda gostersin kendini ! vurarak kirarak yakarak olmaz bu devirde ! bizim genclerimiz bunlar! yazik!

      Sil
  6. İstediğim tek şey bu İpeğim, Vuslatımın da dediği gibi sadece huzur ve barış...
    Kandilin mubarek olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne tatlısın sen Aslı.. Taraf olmayalım. Tarafımız hep barış olsun..Eda'm Aslım hepinizi seviyorum..

      Sil
    2. Elbette Aslicim ve vuslat ablacim ! akil bir insan boyle bir tavir almali! Ama huzur ve baris içinde kenarda kosede susarak beklemekte olmaz her iki tarafida yatistirmak için çaba vermek gerek oyle deyil mi? haydi huzurlu bir Turkiye için hep beraber el ele demek gerek!!! sizinde kandilleriniz mubarek olsun sevgi kalplerimizde, butun turk insanlarimizin kalplerinde eksik olmasin insallah! diger milleteride allah onlari islah etsin! Allah onalrin bize karsi sefkatlerini artirsin! ( boyle bir sey mumkun mu acaba???)

      Sil