10 Haziran 2013 Pazartesi



LISE AUGER
1945.Canada













15 yorum:

  1. 2. resimdeki gözlerden taşan hüzne rağmen...Gözüm gönlüm açıldı.. Çok teşekkürler Eda'cığım...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne mutlu! sanada tesekurler kahve telvem :))

      Sil
  2. Hani bir resmin önünde dalar gidersin ya, geçmişe, geleceğe, hayallere, sahip olmadığın güzelliklere.. İşte bunları hissediyorum senin paylaşımlarının arasında Eda'mm..

    Birçok kez sordum ama galiba hep laf karıştı araya, Ne iş yapıyorsun. Sanat tarhiçisimisin, kaç çocuk, eş, iş bunlar ne durumda bilgilendir beni ablam..Her şey yarım kalıyor. Sen okuyor musun ressammısın benim canımsın ama bana Eda'yı anlat..Penceremden gir içeri Eda'yı anlat..

    İstersen onaylama yorumumu.. Bana Edayı anlat..Seni seviyorum. Bi koşu maillerime bakmaya gidiyorum. Senden bir cevap vardır belki diye.......Canımın içi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne guzel demek sizde benim gibi oluyorsunuz Vuslat ablacim hayallere dalip gidiyorsunuz...
      sana Eda'yi anlatayim tamamda Eda çok eneresan biri deyil ki ne anlatayim sana Eda hakkinda... evli 3 çoçuk annesi çoçuklari için egitimini yarim birakmis, ama aktif bir yapisindan dolayi olsa gerek,yerinde duramadigi için cevresindeki diger turk çoçuklarina turk kulturunu, sanat, tiyatro dersleri piesler yazar hazirlar, siir ve osmanli tarihi cercevesinde bir seyler aktarmaya çabalayan gonullu bir ev hanimidir aslinda, ayni çoçuklarin annelerine çoçuk egitim sohbetleri, fransizca dersleride vermeye çabaliyorum karinca karainca, birde kendim bir resim hayrani oldugum için hobi olarak bir fransiz atolyesinde resim sanat derslerine katiliyorum,bol kitap okurum,yazmasini severim, surekli bos vakit aramaktayim senin anlican;)..iste bu,dedigim gibi anlatirken uzun ama aslinda çok bir sey deyil bunlar umarim yeteri kadar hakkimda aydinlatmisimdir, belki baska merak edenlerde olur diye buraya yazayim dedim... ;)opuldunuz!

      Sil
  3. ah ah en güzel postların bunlar işte. içim estetik doldu kardişim.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) sevdin demek ki Deep KARDESIM ! ne guzel estetikden anliyan KARDESIM :))

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. çok tesekurler Marifetname hos gelmissiniz :))

      Sil
  5. Ahh canım Eda'm, memleketimden uzk kalmak çok üzüyor beni demişsin Aslı'ya..Uzak değilsin ki Ankara'dasın. Benim kalbimde..
    Bide Bloğuma girememişsin kıyamam düzeldi, takıldı her hal bir ağaç dalına, bazen rüzgarlarda diyar diyar gezerim ben ya:)9

    Canımın içi çooook öptüm seni..En estetik blog adayım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yaaa biraz oyle oldu Vuslat abla çok ozluyorum memleketimihele son gunlerde olup bitenler beni hayli uzuyor birolaylarin biran once bitmesini diliyorum çok bu olaylardan asla ne yurus yapan kardeslerimiz karli çikicak nede hukumet bizim aleyimize olucak tum milletimiz bu oyunun bedelini agir oducek gittikce dahada buyumesinden korkuyorum bir kisir dongu olusucak :((( gençlerimizi sakinlestirmekte fayda var.aslinda siz turkiyede avrupanin ozgur oldugunu dusunuyorsunuz ama tam tersi burada asla oyle bir durum yok medya halktan çok sey saklar zaten tum basin ve medya yahudilerin elinde Fransa'da bosuna mi Kenize Murad, onca odul almis bir gazeteci, le nouvel observateurden istifa etti, bosuna mi Fransadan goç etti... senin anlican avrupada halk uyutulmakla mesgul medya istedigi haberi istedigi gibi evirir çevirir malesef Turkiye'de ki bazi haber kanallarida halki kiskirtmakla mesgul sag olosunlar sanki o memlekete yasamiyorlar, uzuluyorum hemde çok :(((
      neyse çok uzattim, bende seni opuyorum Vuslat ablacim!

      Sil
    2. Hepsini biliyorum tatlım. Ben baya bi seyahat ettim, birçok yakınım arkadaşım gitti geldi. Avrupa özgür değil, bireysel yanlızlık çekiyor. Aşk bile orada tek kişilik yaşanıyor..Hayatlar çok bencil. Onların özgürlük anlayışı dünyalarına kimseyi sokmamak, ama başka dünyaları karıştırmaktan ibaret..
      Keşke birçok gitmeyen görmeyen bilmeyen bilse bunları..
      Canım çok öptüm seni.
      Bir gün bir yerde sıkı sıkı sarılmak ümidi ile..Canımsın..

      Sil
  6. Nasıl güzel ve nasıl huzur verici resimler bunlar:)
    Baktım baktım kaldım:)
    Sevgiler canım:)

    YanıtlaSil
  7. sevgiler Meliha'cim ne mutlu guellikleri gorebilen gozlere :)

    YanıtlaSil
  8. Sen canımsın, bide kalbimin diğer yarısındasın.. şimdi doldu kalbim, ne çok kızım, kardeşim, özel kişim oldu bir bilebilsen.. O tatlı 3 torunu öpüyorum..Damadımı kutluyorum sana sahip diye.. Canımsın benim..Sen beni biliyordun bende seni biliyorum artık..Kocaman sarıldım sana..

    YanıtlaSil
  9. bende seni kocaman opuyorum vuslat ablaciiim :)) çok tesekurler!

    YanıtlaSil