6 Eylül 2015 Pazar

Günlerden bir sabah...


Going Ralph ... Californie 1928


Bu sabah  her gün gibi yine erken saatlerde kalktım. Her geçen sabah sanki biraz daha soğuyor gibi havalar. Üzerime, merdivenin başında asılı olan, kızımın ısrarla  kendine aldığı, şu çok çirkin mi çirkin ama bir o kadar yumuşacik ve sıcak siyah penuarı geçirmekten büyük keyif aldım. Aman görmesin!  şimdi bana :” Hani beyenmemiştin benim penuarımı ? Fırsat bulunca giymekten geri kalmıyorsun ama!..” dediğini duyar gibiyim kendisinin…Neyse küçük hanım  uyanasiya kadar sabahın bu soğundan beni biraz olsun korur bu “kara battaniye”…Ohh be! ama ne de yumuşaçıkmış  bu yaa!...

Canım hiç okumakta istemiyor bugün nedense. Halbuki her sabah yatagimdan okuma heyecani ile kalkardim normalinde... Telekomandayı aldım koltuğa bir güzel yerleştim…Sanki sabahın bu saatinde televizyona  güzel bir program koyacaklarmışmış gibi…Kısa bir müddet sonra ondanda ümidimi kestim…Canım hiç kahve de istemiyor bu sabah… Hiç keyfim yok ama bunu kendime itiraf bile etmek istemiyorum.Sonuçta sağlığım yerinde…En azından ölmeyecek kadar  ;) Biraz boş boş oturup magazin sayfalarını çevirdikten sonra kendimi banyoda süslenirken buldum… Ben ne zamandır süslenmezmişim meğerse … Birazcık makyaj ve ciladan sonra kendimi az da olsun beğenmeye başladım : Yaşıma göre ben bayagi güzelmişim yahu ! :p der gibiyim sanki karşımdaki aynaya oda bana cevap vermekten çekinmedi tabi :"Ne saniyorsun kizim ! senden on yaş gençlere bile taş çıkartırsın sen!"der gibi oldu sanki ;)… ama o ayna banyo aynası ! bilmiyorki  yüzümden aşağısında kilo ve kaloriler kendilerini göstermek için biz buradayız diye adeta benimle yarışıyorlar… ben onları saklamaya çalıştıkça onlar her bir yanımdan çıkmaktan utanmıyorlar ! …Neyse yüz aynası bunların görmeden banyodan kaçtım bir boy aynasına yakalanmadan kendime bir iki pischt da parfüm…tamam tamam! Yalan yok !  üç beş pischt parfüm sıktıktan sonra kendime biraz olsun, yalandan keyif gelir gibi oldu...Artik bu motivasyonla ben çocuklara güzel bir pazar kahvaltısı hazırlarım…

Hoşça kalın blogerlerim … Tatil sonrası sizlerle farklı şeyler paylaşmak isterdim ama malesef  bugün benden gelenler bu kadar sizede iyi pazarlar temennilerimle ! sevgiler!


Paul Roberts ( 1948 )

7 yorum:

  1. çok sevimli anlatmışsıın :) ilk fotoda gözüm kaldı bi deee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep kardeşiiim hoşgelmişsin canım çok teşekkür ederim ilk foto bir resim aslında Goings Ralph 1928 lerin bir amerikan ressamı ;)

      Sil
  2. Bizde mevsimler şaşırdı, bugün klima çalıştırdık. Biraz serinlik keyifli olabilirdi :-)

    Ben de yarın bir kuaföre gidip beyazları hallettirirsem keyfim yerine gelir belki.

    YanıtlaSil
  3. Biz üşüyoruz burada Handancım ya nezle oldum bile bugün hep selpakla gezdim :((
    Gelir gelir ! Kuaför morel için bir numarada gelir bilirsin biz bayanlar için ;)

    YanıtlaSil
  4. İlahi Eda, kendini her halinle sevmelisin bence. Sıcacık yüreğini ben seviyorum..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim ben de seviyorum :) :) Haklisin ama o bol kalorili yaglar benden deyil sanki : yogunlugumu firsat bilmis kaçak yerleşmişler vucudumun oradına buradına ! Sen avukatsın daha iyi bilirsin bir memleke izinsiz yerleşen insanlara ne denir ? İltica mı ? Ha işte o yağlar vucumda iltica ! İltica !!! Yakında onlara kovucam yok yok böyle olmaz ! Cık cık ! Da... bendeki bu yufka yurekle gene acirim onlara ! Daha kötü yerleşirler !Anlasilan uzun yıllar onlar bende kalıcak ! Haklsın alışmam gerek onlara bence en doğrusu bu ! ;) :)))
      Sevgiler canım !

      Sil
    2. Kahve telvem başta bende SENI seviyorum olucakti canim benim ! " seni" sözü nerelere kayıp oluvermiş bilmem kiii!!!

      Sil