20 Ekim 2013 Pazar




Aliskanliklarimizdan biraz uzaklasmaya ne dersiniz?


gelin bu pazarinizi farkli yasayin, daha enerjik, daha yaratici daha çoskulu ve neseli kalin. Buda nereden çikti simdi diceksiniz ! Efenim, Anne marie jobin' nin " Kendinize yakisan hayatinizi kurun" kitabinda (ben fransizcadan tercume ediyorum belki kitabim turkçe basligi farklidir  o tarafini bilemicem, belkide bu kitabin turkce ceviriside yoktur onuda hiç bilemicem... Sunmasi benden arastirmasi sizden ;) ) Eveeet bu  kitabini okurken, degerli dostlarim, beni dusunduren bazi seyler oldu ki, sizlerle paylasmak istedim. Evet efendim, aliskanliklarimiz bizi tembelestirerek enerjimizi dusurup bizi monoton bir hayata surukluyormuuuus. yani bu demek oluyorki biraz normal gunlerdeki yaptigimiz seylerden farkli deneyler uretirsek, daha enerjik ve daha çoskulu daha yaratici oluyormusuz... cevremizdekilerin bizi delirmis gozuyle bakma riskini goze alarak ne dersiniz bu pazarimizi farkli bir sekilde yasasak, hiç ummadigimiz bir sekilde aksamlasak, koltugumuza otururken ayaklarimizi yukari kaldirip basimizi asagi bosluga sallasak,seppanin uzerinde muzik esliginde dans edip sarki soylesek, yatagin uzerinde çoçuk gibi hoplasak, sarki soyluyerek arka arka yurusek, bagirarak siir okusak.... gerisinide siz uydurun arkadaslar, biraz yaratici olun iste, çoçuklasin, çosun ! mesela ben simdi uslu uslu blog yazicagima, disarida kova gibi dokulen yagmurun altna çikip, bahçede dans etsem diyorum....Diyorum demesinede yapabilicekmiyim  :S .... o cesaret var mi bende yaaa!!! bir deniyeyim bakim sonra soylerim size ;)) 

6 yorum:

  1. Evet canım bir değişiklik yapıp bir hafta sonuda yatakta yatmak istiyorum çok hızlııı geçiyor bu aralar hayatım durduramıyorum:)) hemen yaşlanacağım:) öpüyorum ...

    YanıtlaSil
  2. Allah yardimcin olsun kugum! neyden bahsettigini gayet iyi anliyabiliyorum oyle gunleride tadtik canim benim, ama unutma her yagmurun arkasindan bir gunes dogucaktir elbet ! inan bu zorlugun arkasindan daha guçlu kalkicaksin :) opuyorum seni kocaman !

    YanıtlaSil
  3. Bu ara bende enerjisini kaybedenlerdenim. Olur böyle dönemleri insanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hosgelmissin balbocegim :) toh toh ! vitaminlere devam o halde, çok gecmis olsun canim :(

      Sil
  4. Peki yapabildin mi Eda'm :)) Bende çocuk olmak istiyorum. Yağmurda coşmak, koşup oynamak :)) Bende mi yapsam demezlermi kart hatun kendine gel. Derler be Edacığım. Ben en iyisi çocuklaşanları seyredeyim. Çok öptüm seni..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) yok nerdeeeen ! vuslat ablacim!
      aaa rica ederim kendi kendine boyle haksizlik etme!!!, sende tena bir yerde yap çilginliklarini, o zaman ;), bazen iyi gelir inan :))
      bende optum seni bu sefkatimle :))

      Sil