28 Ekim 2013 Pazartesi

Kathryn Andrews Fincher




Bazi gunler daha fazla yazmak geliyor içimden, bazi gunler ise ressim yapmak ve seyretmek. Bu son gunlerde daha fazla yazmaktan keyif aliyordum. ama iki gundur, içimden, susarcasina ressim yapmak geliyor... Malesef,  zamanim olmadigi için ressim seyretmekle yetiniyorum. 
Iste boyle bir gun içerisinde, sizlerle baska bir ressami paylasma arzusu hissettim. Umarim benim kadar sizlerde keyif alirsiniz. Iyi bir hafta geçirmenizi diliyerek sizleri ressamimizla basbasa birakiyorum.


Kathryn Andrews Fincher

Kathryn Andrews Fincher Amerika'li  bir ressam, Atlanta yasiyan iki çoçuk annesi. Kendi  anneside bir rassam olan Kathryn,  kuçuk yastan itibaren, insan yuz ifadelerini çizmeye yoneltiliyor. Ve zamanla  Kathryn  bundan buyuk bir keyif almaya basliyor. Genel olarak yapmis oldugu ressimler çoçuklarin, yeni bir seyi, kesfederken duyduklari hisleri canlandiriyor. Tatli bücürlerin butun duygulari : heycanlari, korkulari, meraklari, bir dudak kenarina kondurmus oldugu ufak bir  cizgiyle degistiren ressam budan hayranlik duydugu gibi, tuallerin karsisinda bizleride mest ediyor. Ayni zamanda,bizlerde bu çoçuklarin  duygularini algilarken, guzel hissler içerine dalarak rahatlatlik ve mutluluk duyuyoruz.  Bakin bakalim sizler neler hissediceksiniz ;)
iyi seyirler!











9 yorum:

  1. Keşke kafamın içindekileri resmedebilme yeteneğim olsaydı.. Böyle çizebilen insanları çok kıskanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demi yaaa,!!! hele sizin boyle bir kapasiteniz olsaydi sonuçlarini dusunemiyorum bile Safransari kardesim :)

      Sil
    2. aman efenim estağfurullah :)

      Sil
    3. :))) ama oyle! sizin kafanizdakinleri dile getirebilme yeteneginiz, arti, yaziya dokebilme kabiliyetiniz, hayli hayli guzel sonuçlar veriyor zaten ya sizi kiskananlara ne demeli?

      Sil
    4. utandım bi , bişey oldum şimdi :d

      Sil
  2. Merhabalar,
    Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgiler Selda'cim :) hosgelmissin canim ,elbette gelirim :))

      Sil
  3. Hani son karede arzu ile, sevgi ile, iştah ile bakıyor ya üzüme Eda'm bende hayata hep büyük bir iştahla baktım..Hep onun en mutlu anlarının benim olduğunu düşünerek. Öyle mücadele ettim öyle tuttum hayatın ucunu, köşesini..Edam çok güzel resimler. Köklerin toprağa tutunması gibi, mutluluğun yanıbaşına kamp kurması gibi taptaze umutlar yeşermiş bu suratlarda..
    Sevgilerimle kuzum. Birgün benim için de çizersin umarım..Sevgiyle sarıldım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ne mutlu Vuslat ablacim ! bu ne guzel bir yasam tarzidir aslinda :) ben ise zaman zaman pes edebiliyorum, ama artik daha bir guçlu oldugumu sannediyorum. Sen hep boyle kal ! mutluluklar hep yanibasinda kamplar kursun hatta koskler bile :)
      yaparim yapmasina ama o kadar becerikli oldugumu sanmiyorum ablalarin bir tanesi;))

      Sil