21 Ekim 2013 Pazartesi

Degisiklerin sonucu



Hepiniz merak ediyorsunuz biliyorum! Acaba Eda, dun aksam kovadan bosalircasina yagmurun altina çikip dans etti mi? Bunu birileri gordu mu? Eda'ya deli dediler mi? diyorsunuzdur. Biliyorum! Biliyorum!...Efenim ...Nasil anlatsam...Simdi soyle oldu...blogumun yazisini bitirmistim bitirmesine fakat, buna birde resim ekliyeyim, hemen sonra gondereyim,  fazla beklersem, yazimi yayinlamaktan vazgeçerim,... Belki! diye dusundum. Yani isimi garantiye almak istedim....Ammaaa!... Elimde avucumda bu yaziyi temsil edicek bir resim olmadigi için netten aramak zorunda kaldim...Tabi haliyle bu islem biraz dusundugumden fazla zaman aldi (bir onbes dakika falan surdu) desem yalan olmaz...Tam bitirdim postumu yayinladim ve disariya çikayim derken...Birde baktim ki,..O siddetli yagan yagmurdan eser kalmamis dostlar! Yani suç benden gittiii ! Yani, sonucta Allah benim rezil olmamdan korudu diye bilirim... En azindan bu seferligine ;))
 Fakaaaat, degisiklik yapmadim mi??? yaptiiiim! yinede hayatimda bir degisiklik yaptim ki oyle bir degisiklik... Ama ayni gun deyil ! Nasil mi ? Efenim nasil anlatsam...Ertesi gunu sabah erkenden kalktim (degisik olan bu deyil, ben her sabah çok erken kalkarim zaten),ve enejim gerçekten çok dusuk ( her zaman ki halim),ve beni gun boyu bir dunya is bekliyor... Demir vitaminimi (bende surekli demir eksikligi var zaten) hemen alayim ki, biran once kendime geleyim dusuncesiyle farketmeden, vitaminleri diger haplarla beraber,  aç karna ,hepsini yutmusum. Galiba o anda haplarla beraber aklimida yutmusum ki, onbes yirmi dakika sonra bende bir mide bulantisi, bir bas donmesi, bir terleme sormayin gitsin!!! Bundan iyi degisiklik mi olur? alin size degisiklik ! Megerse zehirlenmisim... Neyse ki ucuz kurtulduk yine... yok yok "Anne Marie Jobin" hanim efendi! fikir, çok hos! çok guzel! ama degisikler bana fazla iyi gelmiyor be kardesim ;) belki daha saglikli, ve daha az yogun oldugum zamanlar! yine deniyebilirim...Belki ;)

16 yorum:

  1. Aaaa Edacım hayatımda ufak bir değişiklik yapayım derken ..Aman Allah korumuş seni. Canım benim geçmiş olsun. Boşver değişikliği belli bir yaştan düzenden ve aile hayatından sonra değişiklik ürkütücü..:))
    Canımsın kendine iyi bak çok öptüm.. <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sagol Vuslat ablacim , geçti zaten ;) aslinda degisikli yapayim derken olmadi bu tatsizlik, tesadufen bilmiyerek farkli bir tecrube yasamis oldum iste, bende laf olsun diye bunu degisiklik hesabina yatirmis oldum ;))
      dogru soyluyorsun, degisikler dunya talasini yasarken uygulamasi zor ! vakit yok daha dogrusu!
      bende seni opuyorum kocaman ! :))

      Sil
  2. Amaan dikkat :)
    nazar diyelim geçelim :)

    YanıtlaSil
  3. Evet Safransari, bencede :) tesekurler!

    YanıtlaSil
  4. Canım Edacım çok geçmiş olsun . Allah korumuş seni .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tesekur ederim zeynep ablacim ! geçti geçti zaten :))

      Sil
  5. Ah canım ya :) Geçmiş olsun dikkat et kendinee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol Burcu'cum , çok mersi canim :))

      Sil
  6. allam ya geçmiş olsun ama bak güldüm de hee.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deeeeep evet gulebilirsiiin ! zaten bu dramatik olayi komediye cevirmeye çalismistim :)))

      Sil
  7. değişim iyidir ve değişmeyen tek şeydir:)) ama böylesi değişim aman dikkat:) çok geçmiş olsun.sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. eveeeet! tesekurler Alanay'cim :)) sevgiler!

    YanıtlaSil
  9. Çok geçmiş olsun,sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. sevgiler Evy'cim çok tesekur ediyorum canim :)

    YanıtlaSil