9 Aralık 2014 Salı

Ne olur üç gün daha !!!



Hastalık bitti!! artık kaçacak yerim kalmadı, her ne kadar hala tek tük öksürsemde hala, sorumluklara devam! Bütün hafta elimden geldikce her faliyetten köşe bucak kaçmaya çalıştım, ama yine buluyor bir şeyler beni... Bu hafta babamlar iki defa aradılar kızım hastaysan gelelim bir yardımımız dokunur falan  diye :-ama babacım o kadar kötü  deyilim,ben idare ederim her şeyi, gerek yok diyerek atlattım adamcağızı... Ne yapayım ama.... şimdi güya bana yardım etmek için gelicekler, o nerede bu nerede diye annem sağı solu altüst edicek, güya faydalı olma adına gerek olmuyan işleride yapmaya kalkıcak, zaten oda bıkkın yorgun  bir kadın, eh bu sefer onu öyle görünce bende dayanamıcam ona yardım etmek isticem, yardım etmekle kalmıcam sanki onlar misafirmiş gibi birde onları ağırlamaya çalışıcam..Oohoo!!! Boşveeer Eda dedim kendi kendime ben ağır ağır her işimide yaparım,  hatta işim olmuyanıda yaparım ;) canım istemezse de yapmam...kime ne ? Elimden geldiği kadar anam! Yeter ki beni insanlar bir müddet rahat bıraksınlar!!!
Nede olsa annen baban, vicdan elvermiyor işte!... gene dayanamadım, tekrar aradım., sanırım onlarında canı sıkılmıştır diyerek pazar günü eve çağırdım . Tesadüf bu ya, Oğlan kardeşimde oradaymış ailesiyle birlikte, onlarda geldi derken biz otururken, kız kardeşimden telefon geldi dring! Dring! ( telefon sesi nasıl ama !!;) )
-geçmiş olsun nasıl oldun abla !
-annemler var sizde buyurun  gelin!
-aslında bizim niyetimizde oydu  zaten, sana gelicektik!
Birde baktım ki benim ev gene geniş aile yuvası haline gelmiş, çoluk çocuk bağrış çığrış, bir ahali olduk bir anda... yemek, meyve, çay kahve derken, akşam oldu , Ben artık doğru Yatağa!!!  aaatçuuuuuuuum!!!! 
Sen misin misafirden kaçan! Oh olsun sana Eda ! Aaaaaatçuuuuum !!! Yok yok ben biraz daha hastayım galiba ! Üç gün daha ! Ne olur üç güncük daha dinleneyim...aaatçuuum!! 

14 yorum:

  1. Annemle yakın oturuyoruz. Hasta olduğumda hemen geleyim, yardım edilecek bir şey var mı kızım der. Ben de eğer yerimden kalkabiliyorsam yok anne derim, şimdi sen gelip sağa sola dalacaksın, ben de kendimi rahatsız hissedip kalkıp bişiler yapmaya çalışacağım, yok bebek, sen dur durduğun yerde ben de yatayım diye cevaplarım. Yalnız, bu nasil bir ruh hali bak ben de çözemedim şimdi:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlarınki mi ? bizimki mi Handan'cım ? Bizim ruh halimiz belli bir müddet sakinlik istiyoruz, onların ruh hali ise bize yardımcı olmak ... Kime ne diyelim her iki tarafında kendine göre doğruları var herhalde , bilmem ;) :)

      Sil
  2. oyyyy yine yerim seni ben:):):)

    YanıtlaSil
  3. Açlıktan ne olucak ??!! Benide yersin tabiii !!! Sen beni yemeyi boş verde gel sana bir sıcak ballı süt yapayımda onu bari iç, pasta yapayım dicem kalorilerini saymaya başlıcaksın şimdi ...midene sağlıklı bir şeyler girsin ...bu günlerde aç susuz yorgun bitkin bir yerlerde bayılıp gidiceksin yoksa... Sonrada sessisizi bana mussallat edersin ondan korkarım... :))

    YanıtlaSil
  4. çok yakın çok ..Musallat 2...Yakında sinemalarda..:):)

    YanıtlaSil
  5. Yok ben gelmiyorum o filme !! Yok yok ben almıyayım :S

    YanıtlaSil
  6. eeee sonra:):) yine tembellik diğmiiii:):) sizden bir istek yapsam aceba olurmu ki...Türk Ressamlarının en güzel eserleri mesela olur mu ki..Bak çok kibarım şu anda farkındamısınız:):) ay bi de mim var onuda rica edeceğim sizden :):)

    YanıtlaSil
  7. Ayyy kıyamaaam tam prenseslere laik bir tavır , yerim senin nezaketini, biraz hakaretli nezaket ama olsun yaaa! ...
    Ama ne yapayım prensesim ya fırsatım olmuyor diyorum inanmiyorsun işte , mesaideyim görev başında hep bir görev başında :(( şu anda iki pies yazmam gerek acilen beklemekte, organizasyonun biri bitiyo biri başlıyor canımcım ben senin kadar beçerikli deyilim işte anla bunuuu!!! Ressamlara gelince : cık cık ulmaz !!! > türk ressamları interneti daha henüs keşfetmemiş sanırım onların resimlerini bir türlü bulamıyorum ( müzelerdeki hariç onlarıda herkes tanıyor sanırım) ne yapayım bitanem yaaa işte türk kültüründen mahrum kslmış bir madurla başbaşadın ...
    Mime gelince bu iki oldu çantada bir yığın işlerin içine onlarıda eklerim belki seneye belki yarına hiç belli olmaz bana ;) mucuk mucuk !

    YanıtlaSil
  8. kıyamam sana ben.:))
    madurum ben madu

    YanıtlaSil
  9. Oyyyy kıyamam bak hasta olunca ben gelip bakmayayım sana sen gel benim yanıma rahat ettireyim yedirip içireyim iyi edip yuvana geri göndereyim Olurmu kuzum :* çooook öptüm seni kendine hep iyi bak.

    YanıtlaSil
  10. Çopooooook teşekkürler ablaların birtanesiiiii!!!!! Öptüm seni kocamaaan!!!

    YanıtlaSil